Május végén jelenik meg a Nokia 3310

Bemutatás óta nehezen lehetet bármit is kiszedni a finnek szájából, de most úgy tűnik, hogy lassan megtörik a csend. Ugyanis, bár nem itthon, de a briteknél már május 24-én megindul a Nokiák forgalmazása.

14761241_fffc097700ad4b9dad376f9641e86f9b_x

Kép forrása: Index.hu

Illetve, hogy pontosak legyünk a Nokia 3310 lesz az első, aki a fentebb említett napon a nagy közönség előtt is megjelenik az MWC óta. Az első darabokat az angolok a Vodafone-on vagy a Carphone Warhouse-on keresztül szerezhetik be. Az előrendelés már lehetőség van, és már az árát is tudjuk: 50 angol fontért (átszámítva durván 18 000 Ft) már lefoglalhatjuk saját darabunkat.

Ez persze magyar szemmel nézve nem biztos, hogy gazdaságos, de mindenképp megéri várni rá. És ha már a várakozásnál tartunk, a Nokia 3310 egész jól teljesíti az elvártakat. A Carphone Warhouse közleménye szerint tízszeres előrendelést regisztráltak a telefonra, mellyel több konkurens gyártó zászlóshajóját is maga mögé utasította.

Viszont az előzetes híresztelésekkel együtt arra is fény derült, hogy az új androidos Nokia család tagjai később debütálnak, de reméljük, hogy kis hazánkba is hamarosan megkezdik a forgalmazást. Mindenesetre továbbra is szemfülesek maradunk.

Forrás: Neowin

Reklámok

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.