Képen a ‘Lumia 960’

Sose fogyunk ki a „bezúzott” modellekből, így most ismét egy Microsoft Lumia került terítékre. Úgy tűnik, hogy a redmondi vállalat egy jó ideig optimistán mérte fel a helyzetet, ami a Lumia vonalat illette, melynek eredménye volt a ’Lumia 960’.

dbjtfxevoaamvgg

A ’Lumia Northstar’ kódnéven fejlesztett okostelefon igazi prémium vonal lett volna a Lumia család életében, mely a Lumia 950 család esetében nem mondható el teljesen annak. Bár hiába voltak korrekt elképzelések a fejlesztés alatt, úgy járt ez a modell is, mint a Lumia 850 vagy a Lumia 750.

A Lumia 950 utódjának szánt „sarkcsillag” külső jegyeket érintve nagyon is hasonlít az elődre, de persze az anyaghasználat merőben más. Arról nem is beszélve, hogy itt már teljes unibody készülékház volt az alapötlet, így a Lumia 950 egyik jó pontja – azaz a cserélhető hátlap + akkumulátor – itt kimaradt. Érdekes viszont, hogy a telefon lelkét Qualcomm Snapdragon 820 adja, valamint a kijelző QHD felbontású panel.

Azaz, ha úgy vesszük, akkor egy az egyben akár Lumia 950 XL is lehetett volna a telefont, ha a tudásbázis alapját nézzük. Viszont, ha a különbségekre koncentrálunk, akkor például az előlapi hangszóró újdonságnak számított volna. Persze okok bőven vannak, hogy ez a modell miért nem jutott el a sorozatgyártásig, viszont mindenképpen érdekes színfolt lett volna a lassan unalmas dizájnig eljutott Lumia család.

Nektek mi a véleményetek?

Forrás: Baidu/nokibar

Reklámok

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.