Újabb szabadalmat védett le a Microsoft

Nem először jelennek meg az interneten olyan hírek, melyben a Microsoft egy készülék szabadalmát védeti le. A két képernyős, csukogathatós mechanizmus se új keletű, viszont most először lett megmutatva a működés, illetve a csuklós mechanika működése.

Microsoft-Hinged-device-patent

Azt persze ez alapján senki nem tudja eldönteni, hogy a jelen szabadalom milyen méretek között működhet, bár a leírás szerint:

„…a jelen csuklópánt-összeszerelési koncepció bármilyen eszközön, mint például hordozható számítógépeken, okostelefonokon, hordozható intelligens eszközökön, tableteken és/vagy más létező, fejleszthető és /vagy fejleszteni kívánt eszközön…”

Ezek alapján akár az se lehetetlen, hogy ez a megoldás lehet a sokat pletykált ’Surface Phone’ alapja, amelyről a Microsoft nem egyszer azt hangsúlyozta, hogy merőben meg fogja változtatni véleményünket az okostelefonról, mint eszközről.

És épp van egy kis gubanc. A kiszivárgott információk alapján elég nehéz eldönteni, hogy a ’Surface Phone’ valaha is formát fog-e ölteni, vagy ha igen, akkor valóban jövő év eleje lesz a kitűzött időpont. Persze arról sem feledkezhetünk el, hogy egy szabadalom levédése nem jelenti azt közvetlen, hogy a rögtön meg is valósul.

Sok gyártó ezeket előre leszokta védeni, hogy ha esetleg a jövőben felhasználná, akkor abból a vállalat profitáljon először ne pedig más. Így kérünk mindenkit, hogy jelen ábrákat továbbiakban is kezeljétek fenntartásokkal.

Forrás: On MSFT

Reklámok

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s