Ex-Samsung vezető a Nokia kötelékében

Kicsit talán hihetetlennek hangzik, de tényleg igaz a hír. Egy volt Samsung alkalmazott fogja ezentúl erősíteni a Nokia Technologies csapatát, ami a Nokia eszközeiért felelős részleg.

gregory_banner_2_1

Az illető pedig nem más, mint Gregory Lee, aki mintegy 13 évnyi munka után, amit a Samsungnál töltött, most a Nokia kötelékébe szegődött. Lee a Samsung üzleti szektorát vezette Észak-Amerikában, melyen belül ő felelt a Samsung termékeinek kereskedésével.

Persze ezzel nem is lenne hatalmas portfóliót a finnek elé tenni, így érdemes megemlíteni, hogy a Samsung-os „kitérő” előtt is foglalkozott termékfejlesztéssel, értékesítéssel és stratégiai menedzsmenttel. A vállalat között, ahol tevénykedett, megtalálható a Johnson & Johnson, a Kellogg’s és a Procter & Gamble.

A Nokia Technologies élén a továbbiakban az lesz a feladata, hogy minél jobban elérhetővé, vonzáva tegye a Nokia termékeit, köztük is a virtuális valóságra és a digitális egészségmegőrzésre fókuszáló termékcsaládot, mellyel a Nokia egyre jobb pozícióba tudja magát helyezni. Ha csak példának okáért, de ott van a Nokia OZO VR kamera vagy a Withings eszközei, melyek ezentúl a Nokia neve alatt fognak tovább bővülni.

Reméljük, hogy a Nokiához méltó módon vezeti majd a Nokia Technologies üzletágat.

Forrás: Nasdaq

Reklámok

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s