Itt a 2500 dolláros Nokia 3310

A HMD Global egy ikonikus telefont élesztett fel újra a Nokia 3310 személyében, amiről elmondhatjuk, hogy madarat fogtak vele a finnek. De mi van akkor, ha a gyártó által kínált színválaszték és felszereltség nem elég? Itt jön a képbe az orosz Caviar.

Ha túl unalmasnak találod a 4 színben is kapható új Nokia 3310-et, akkor az oroszországi luxus termékekkel foglalkozó Caviar lesz a te embered. „Csekély” 2500 dollár (durván 650 000 Ft) fejében már megrendelhető a különböző kiadásokban megjelent Nokia 3310 Caviar. Persze a „felszereltségi” szintek így is megtalálhatók, de a legdrágábbnak mondható modell a ’G20’ gazdasági találkozó idejére időzített készülék lett, aminek a témája elsősorban Oroszország elnökére, Putyin-ra, valamint az USA jelenlegi elnökére, Trump-ra összpontosít.

Viszont mindegyik változatról elmondható, hogy luxusban születtek. A Nokia 3310 belső felépítését és a formáját leszámítva egészen más, mint a HMD Global által megálmodott modell. Hisz itt az anyaghasználatban van a legnagyobb különbség. A burkolat titánból készült, bársony béléssel vagy bőr béléssel kérhető a kiválasztott csomag függvényében. A mintázatok és a kör alakú emblémák aranyba lettek foglalva.

Az biztos, hogy az oroszok és kazahsztánok között lesznek vásárlók – hisz itt található a cég elsőszámú vásárlóbázisa -, de ezen kívül bárki rendelhet tőlük, aki az elit klubba szeretne tartozni. A teljes kínálatot a forrásra kattintva érhetitek el.

Forrás: Caviar

Reklámok

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.