Segítsd az NWH-t

nwh-cover

Szép lassan növekedünk és úgy vagyunk néha a dologgal, mint egy kis család, amely nagy lesz és kinövi az aktuális helyet, ahol él. Itt most szerencsére nem a hely problémával van a gond, csak az egyes csatornákra jutó személyek létszámával. Most lehetőséget kaphattok, hogy a Nokia World Hungary csapatának tagjaként is tudjátok a “munkát” folytatni.

Aktuális pozíció(k)ra keresünk embereket:

 • Hírszerkesztő:

  Mindig vannak külsős dolgok, amik lassítanak minket, így szükségünk lenne (legalább) egy-egy újabb hírszerkesztőre az alábbi témakörökben:

  > Nokia: Nokia Networks, telefonok (+Android nagy vonalakban) – esetleg HERE, vagy a korábbi operációs rendszerek, mint a Symbian, a MeeGo vagy Maemo
  > Microsoft: Lumia (Surface Phone), Windows (Phone, 10 Mobile, RT, “Cloud”)
  > Jolla: Sailfish OS, Jolla telefonok, Sailfish OS partnerek készülékei

  Jelentkezni lehet akár egy, de akár több témakörből is egyszerre. Ha több témakört tudsz lefedni, az csak előny lehet.
  Ha WordPress ismeretekkel rendelkezel az még többet könnyít a dolgon. A közösségi oldalainkon való publikáláshoz a megfelelő jogosultságot is megkapod, hogy könnyedén lehessen a híreket megosztani.

 • Alkalmazás bemutató:

  Kisebb, nagyobb sikerrel sikerült elindítanunk alkalmazás bemutató rovatunkat, melynek köszönhetően sok érdekes információt oszthattunk meg a felhasználókkal. Ezt a sorozatot szeretnénk tovább folytatni, így szívesen látjuk a vállalkozó szelleműeket.
  A témakörök itt kicsit nyitottabbak: elsősorban Windows Phone, Windows 10 Mobile (illetve UWP), Sailfish OS (itt akár ki lehet térni MeeGo-ra, Maemo-ra), de a Nokia jövőbeli terveit illetően az Android is képbe kerül.
  A sorozat eddigi résztvevőinek munkáit itt találjátok meg.

  Ahogy a hírszerkesztői posztban is olvashatjátok, WordPress ismerete nem jár hátránnyal. A szükséges jogosultságot itt is megkapjátok ahhoz, hogy tudjatok publikálni.

 • Instagram-fiók kezelő

Egy ideje már él a Nokia World Hungary Instagram-fiókja, viszont emberhiány miatt a friss tartalmak feltöltése akadályokba ütközött. A feladatnál előnyt jelent a jó improvizációs készség és egy kis kreativitás. A fő feladat a többi közösségi oldallal azonos tartalom megléte, magyarán naprakészen tartása.

A “munkák” szabadidőt igényelnek, így azon emberek jelentkezését várjuk, akiknek van mindig egy kicsi belőle. Továbbá a munkák teljesen önkéntes alapúak, itt hobbiként tekintünk a dologra.

Akinek felkeltettük az érdeklődését, attól kérjük, hogy  töltse ki a jelentkezési űrlapot (ezen keresztül felvesszük veled a kapcsolatot), vagy küldjön privát üzenetet a közösségi oldalaink valamelyikén, vagy személyesen valamelyikünknek:
Szűcs László
Mikus Sándor

Reklámok

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.