Rólunk

-” Mobiltelefon: Olyan hordozható készülék,amely vezetékes kapcsolódás nélkül képes kommunikációs csatornákat teremteni-“

A mobiltelefon 1983-ban történő megjelenése gyökeresen megváltoztatta a modern emberek kommunikációs szokásait,fejlődésük mára pedig globális szinten elért egy olyan határt,amellyel már nem csak egy egyszerű ,hordozható kapcsolattartási eszközként tekintünk rájuk.

Kerek 30 év alatt a felhasználói társadalom megtapasztalhatta a mobiltelefonok mindennapos használata során az innovatív fejlesztések évről évre történő bemutatását,az újdonságokat,az új funkciókat,amelyek kényelmesebbé,könnyebbé tették mindennapi életvitelüket a szórakozás és a kapcsolattartás,vagy épp a munka terén.

A fejlesztések és a telekommunikációs fejlődésben az egyik legkiemelkedőbb eredményt elért és felvonultató tevékenységek egyik legjelentősebb képviselője a Nokia Corporation,amely több mint tíz évig volt a világ legnagyobb mobiltelekommunikácós vállalata.

Tervezőasztalukról és gyártósoraikról olyan eszközök kerültek ki,amelyek elsőként változtatták meg,vagy írták át a mobiltelefonokról kialakított alapvető fogalmainkat,mint például a világon elsőként forgalomba hozott beépített kamerával rendelkező mobiltelefon,az operációs rendszerrel felszerelt eszközök,a kommunikátorok,a kialakítás és a stílus egyediségének manifesztálódása,a beépített vezeték nélküli töltés,a szuperérzékeny kijelző,és tovább,a sor végtelen”.

Ezek a fejlesztések,innovációk és ennek hála az évek alatt egyre gyakrabban látott Nokia logóval fémjelzett készülékek az okai annak,hogy nincs a világon olyan ember,aki ne ismerné a Nokia márkanevét.

 

És akkor…

A weboldal létrejöttének oka a Nokia által jövőben kiadott és fejlesztett eszközöeiről való tájékoztatás,hírek,tesztek,érdekességek írása a cég háza tájáról,valamint készülékeik bemutatása és a fejlődés publikálása,amelyek a jövőben is ugyanilyen innovációval fogják megmutatni a Nokia márkanév egyediségét és történelmi jelentősségét.

Reklámok

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.