A mai napon útjának indították a Nokia Lumia Black frissítést

A Lumia Black frissítés magával hoz egy sor új szolgáltatást, fejlesztéseket a képalkotásban, új alkalmazásokat és alkalmazás frissítéseket, amit a Microsoft és a Nokia készített számunkra, hogy a Lumia okostelefonoddal még jobb élményben legyen részed. Tudod, hogy mit fogsz kapni, ha a Lumia Black fel lesz telepítve?

A cikk angol nyelven is elérhető itt/the article is also available in English here

1604416_10151813702107397_1321949614_n

Alkalmazás választó: Ez a vadonatúj funkció teszi a Lumia élményt még izgalmasabbá azáltal, hogy egy lehetőséget ad további személyre szabásához és szervezéséhez Kezdőképernyőn. Az Alkalmazás választó csoportosíthatja a hasonló alkalmazásokat és beállítások egy mappába – egy csempébe – a Kezdőképernyőn.

folder_800

Nokia Glance Screen 2.0: Valós idejű információival segít az informálásban azáltal, hogy minden fontosabb értesítést jelez: telefon, üzenetek, e-mail, az Outlook, a naptár, vagy alkalmazások értesítései, mint a Twitter, Facebook, Whatsapp, vagy a játékok. Egy pillanat alatt elérhetővé válik a képernyődön. Ez időt és energiát takarít meg.

Bluetooth LE (Low Energy): Most lehetővé válik a teljes Lumia család számára ez a modul is, amellyel például az Adidas miCoach kiegészítőjét is kényelmesen használhatod.

Nokia Refocus: A csodálatos Nokia Refocus jönni fog az összes Lumia okostelefonra, amely minimum 1 GB RAM-mal rendelkezik. Erre az alkalmazás úgy kell tekinteni, amivel az utólagos fókuszpont helye is megadható, itt egy kép az alkalmazásról:

allnFocus

Nokia Beamer: a Nokia Beamer-rel sokkal többről szól a megosztás, mint eddig. Többé már nem korlátozódik alkalmazás csak a fényképekre, hanem mostantól dokumentumokat, prezentációkat is megoszthatsz bármilyen HTML5-kompatibilis készülék képernyőjén keresztül. Egy egyszerű QR-kód szkennelése a képernyőn és kezdődhet is. Csak 1 GB RAM-mal vagy afelett rendelkező Lumia-k számára.

beamer_800

Nokia Storyteller: Ez az alkalmazás debütált az új Nokia Lumia 1520-on és Lumia 2520-on tavaly év végén. Most más Lumia okostelefonok is megismerkedhetnek vele. Az alkalmazás gondoskodik a dátum és hely rögzítéséről a fényképeken, így könnyebben el lehet mesélni a képek mögött megbújó történetek, és integrálja őket a térképen a helyszín alapján.

Nokia Camera: Egyesíti a Nokia Pro Cam és a Smart Cam minden előnyét, hogy egyszerűsítse a fotózás élményét, és biztosítsa, hogy minden egyes alkalommal tökéletes képeket készíthess. Az alkalmazás már elérhető PureView technológiával rendelkező okostelefonokra, de most a többi WP8-as Lumia is megkapja ezt az alkalmazást.

Nokia-Camera-01

A legújabb Nokia Camera frissítéshez már járni fog a nyers DNG-támogatás (legalább is Lumia 1020 tulajdonosok számára) – valamit a Lumia 1520 is. A DNG formátum hozzáférést biztosít a tiszta és érintetlen vizuális információkhoz, amely lehetővé teszi, hogy többet és még kreatívabbat hozzunk ki a képekből. Ha egy rajongó, vagy profi fotós vagy, akkor most már tudod használni a szakmabeli munkákra is ezeket az okostelefonokat.

A legújabb generációs képfeldolgozó algoritmusok: A Lumia Black frissítés tovább javítja a képek minőségét, különösen a Lumia 1020 esetében. Többek között a fejlesztések közé tartozik az új túl-mintavételezési algoritmus, így a képek sokkal természetesebbek lesznek csökkentett képzajjal, miközben biztosítja, hogy a fényképek csodálatosan élesek maradjanak.

A Lumia Black frissítéshez természetesen jár egy sor fejlesztés a Microsofttól. Ezek közé tartozik a biztonságos vezetési mód – amely kizárja a felesleges, zavaró dolgokat, ha éppen úton vagyunk, mint például az egyedi csengőhangok kikapcsolása minden névnél. Kikapcsolja multitasking-ot és megakadályozza a képernyő forgatás, természetesen ha te is akarod.

A Nokia Lumia Black frissíti a képalkotó tapasztalataimat a Lumia-kal kapcsolatba, és ezt teszi a Windows Phone még “folyékonyabbá”. Az új Alkalmazás választó és a képesség, hogy bezárhatom a multitasker segítségével az alkalmazásokat, az én személyes kedvenceimhez tartozik. Biztatok mindenkit, hogy próbálja ki a Nokia Refocus alkalmazást, hogy egy teljesen új dimenzióját fedezzen fel a fotózásban

Mondta Samuli Hänninen, Nokia Smart Devices menedzsment alelnöke.

Hogyan tudod frissíteni?

A Lumia Fekete frissítés először Lumia 1020 és Lumia 925 okostelefonokra fog megérkezni, majd a többi modellre is megjelenik, a következő hetekben. További információkért látogass el a http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/ oldalra.

A Nokia Lumia okostelefonok automatikusan ellenőrzik, hogy található-e frissítés a készülékünkre minden egyes héten, és értesít, ha talál egyet. Ha ez nem történik meg, akkor menj a Beállítások -> Szoftverfrissítés menüpontba és ellenőrizd magad. Ha a Lumia Black elérhetővé válik a telefonodra, akkor képes leszel arra, hogy letöltsed és telepítsed egy az egyben.

Figyelem! A frissítések megérkezése országonként/szolgáltatóként eltér. Ez fontos figyelembe venni!!

A mai napon útjának indították a Nokia Lumia Black frissítést” bejegyzéshez egy hozzászólás

Te mit gondolsz róla?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .