Widget támogatást kapott a Nokia Z Launcher

Mielőtt a Nokia egy részét “bekebelezte” a Microsoft, a finn cég elkészítette a Z Launcher-t, mely egy új éra kezdetét jelentette a gyártó életében. Azóta sokat fejlődött az androidos kezelőfelületet gyökeresen megváltoztató alkalmazás, és most még többet nyújt, mint eddig – a sokak által hiányolt widgetek tamogatása végre bekerült a szolgáltatásba.

A cikk forrása angol nyelven elérhető itt/The source of the article in English is available here

gsmarena_001

Szerencsére a fejlesztő csapat hű maradt az elveikhez, így a Z Launcher még most olyan ügyes alkalmazás, mint a legelején, és természetesen minél több készülék támogatása se utolsó a célok között.

Ha még soha nem használtunk Z Launcher-t, akkor itt az ideje, hogy kipróbáljuk, hisz alkalmazás tanul a szokásainkból. Nap mint nap felajánl különféle alkalmazásokat, melyet általában a leggyakrabban szoktunk használni egy adott időszakban. Ha nincs az az alkalmazás a kezdőképernyőn, amit használni szeretnénk, akkor csak “rajzoljuk le” az app első betűjét, és rögtön meg fog jelenni nekünk. A hagyományos listanézetben a továbbiakban megtalálhatjuk az összes telepített alkalmazást.

gsmarena_002

A Z Launcher – még béta állapotban van – letölthető a Google Play Store-ból. Többek között az sem felejtős, hogy a Nokia N1-en is ez a kezelőfelület teljesít szolgálatot.

Te mit gondolsz róla?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .