Új néven folytatja tovább pályafutását a HERE Maps

Mióta a három nagy német gyártó – az Audi, a BMW és a Daimler – felvásárolta a Nokia térképészeti leányvállalatát, azóta nem sok mindent lehetett hallani a jövőbeli tervekről. Most, hogy az akvizíció lassan egy éve lezárult, elkezdődtek a munkálatok a HERE Maps alkalmazással kapcsolatban.

Banner1_930x300

Ennek első lépcsője volt a plusz funkciók beépítése, valamint egy gyors névváltás, melynek eredményeképp a HERE Maps ezentúl HERE WeGo nevén fog megjelenni az alkalmazás boltokban. A változás nem fogja érinteni a Windows Phone felhasználókat, hisz az alkalmazás támogatása (a térképadatbázis frissítést kivéve) hamarosan meg fog szűnni, így a mostani meglepetés Android-ra és iOS-re érvényes.

A funkció bővítésben helyet kapott a kerékpáros navigáció, a taxi rendelési és útvonalszervezési lehetőség – ez persze helyfüggő szolgáltatás lesz -, valamint az Uber-hez hasonló személyi taxizást lehetővé tevő Car2Go is bekerül a HERE WeGo-ba. Az eddig megszokott funkciók se kerülnek ki a repertoárból, így a teljesértékű offline hangos navigáció, az adatkapcsolattal frissíthető forgalmi információk, valamint a dugó elkerülő automatikus újratervezési funkció és a tömegközlekedéssel való utazás tervezése is továbbra élvezhető lesz az appon belül.

A frissítési csomag már elérhető a két nagyobb platformra, így az Apple App Store-on és a Google Play Store-on keresztül le is tölthető.

Forrás: HERE360

Reklámok

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.